Můj kousek štěstí

Gabriela Partyšová: Manželská krize!

Pohádkového boháče Daniela Farnbauera (40) si ne tak dávno vzala za manžela tmavovlasá moderátorka Gabriela Partyšová (38). Až překvapivě brzy se ukázalo, že peníze, i když se to asi Partyšové zdá neuvěřitelné, nejsou všechno.

Pokud si ti dva nerozumějí, nespraví to ani zlaté cihly. Po pouhých devíti měsících soužití už narážejí manželé na problémy, které hrozí přerůst v hotovou katastrofu. Z očí spadly růžové brýle a realita náhle vypadá docela jinak.

Zdá se, že Gábina partnerovi vyčítá, že je příliš zaneprázdněn prací, a tudíž na ni nemá čas. Nechala se slyšet, že už mluvili o tom, že Daniel by měl aspoň lehce omezit pracovní povinnosti a víc se věnovat manželce.

Ta je podle vlastních slov nejšťastnější ve chvílích, kdy se všichni sejdou doma, vaří si, poslouchají hudbu anebo si čtou. To se nejspíš neděje zrovna často. Navíc Partyšová má z manželství s Josefem Koktou syna Kristiána (8) a Farnbauer dceru, která je v péči bývalé ženy.

I to může být zdrojem nejrůznějších nesvárů. Jistě je lze překonat, ale vyžaduje to velkou disciplínu. Jen aby jí měly Partyšová s Farnbauerem dostatek....

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden