Můj kousek štěstí

Gabriela Partyšová: Musela změnit práci!

Ano, i slavná moderátorka může jednoho dne zůstat bez práce. Gabriela Partyšová (40)  je toho důkazem. Je dost možné, že bývalou tvář TopStar magazínu Gabrielu Partyšoou za chvíli už nikdo nebude znát jako moderátorku.

Před pár měsíci dostala padáka v televizi a žádná podobná velká nabídka nepřichází. Naopak se začala šířit kritika na její osobu. Opírali se do ní, že neumí mluvit a kvůli tomu se její moderování muselo předtáčet.

Nemá ani doma muže, který by ji zabezpečil a nemusela tak řešit, že je nějakou dobu bez práce. S podnikatelem Danielem Farnbauerem (42) se po necelém roce rozvedla. Proto kráska začala přemýšlet, čím živit sebe a svého syna.

Branži showbyznysu musela hodit za hlavu a zkusit štěstí v jiných vodách. V jakých? Dělá masáže! „Začala jsem pracovat na svém novém projektu. Je to jóga, masáže, fyzioterapie, holistický věci a trošku se tam pracuje s duší," popsala.

Působiště našla prý v centru Prahy ve Slovanském domě, který vlastní právě její druhý exmanžel. "Máme tam pronajatý prostor," upřesňuje. Od té doby je Partyšová zaměstnaná jen tím. Už nedostává ani pozvánky na VIP večírky a v médiích je jí čím dál méně.

"Ano, do společnosti teď nechodím, mám teď takový svůj vnitřní svět," vysvětluje. Partyšová však nezakryje, že ve skrytu duše je jí dost líto, že má s moderováním utrum. Ale není všem dnům konec! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden