Můj kousek štěstí

Gábriela Partyšová: Proklíná exmanžela Koktu

Bývalý manžel ji děsí. Přesně tak se vyjádřila moderátorka Snídaně s Novou či televizního pořadu o celebritách Prásk, Gábriela Partyšová (39).

Nechápe totiž počínání svého exmanžela Josefa Kokty (61). Ten se v současné době pravidelně po boku nynější legitimní partnerky Ornelly Koktové Štikové (25) objevuje na televizních obrazovkách v kontroverzním pořadu Štiky, kde se podle názoru Partyšové pekelně ztrapňuje.

Na obrazovkách se, jak se říká, pere špinavé prádlo rodiny Štikovy a Koktovy. Diváci bývají svědky hádek, osočování a dalších nedůstojných výlevů. Gábina Partyšová nechápe, jak je možné, že se k tomuto pokleslému divadlu její bývalý choť propůjčil.

"Vlastně se k tomu vyjadřovat nechci, protože je to hodně smutné. Já ho znám jako super chlapa a vůbec nechápu, co ho muselo dovést do tohoto momentu. Ale už mu do jeho života nemluvím, je to jeho cesta, jeho život," nechala se slyšet černovlasá moderátorka.

Samozřejmě chápe, že jde o peníze, protože Štikovi plavou v dluzích a show Štiky by je měla z finančního dna dostat. Ale za jakou cenu? Partyšová je pobouřena tím, že se ta ostuda svým způsobem dotýká také jí a jejich společného syna Kristiána (10).

"To se mi hodně nelíbí," dodává.   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden