Můj kousek štěstí

Gabriela Partyšová: Psychicky na dně

Krach druhého manželství, vyhazov z práce... Moderátorka Gabriela Partyšová (40) tu tíhu už nezvládá. Opravdu smolné období má moderátorka Gabriela Partyšová. Na konci loňského roku se jí rozpadlo druhé manželství.

S bohatým podnikatelem Danielem Farnbauerem (40) žila tři roky, rozešli se ale už dvacet měsíců po svatbě a před nedávnem se oficiálně rozvedli. I když se Partyšová snažila tvářit, že je s tím psychicky vyrovnaná, byla z toho velmi frustrovaná.

Není divu, Farnbauer na ni měl mít údajně přehnané nároky, co se vzhledu týká. A červená jí blikla i v kariéře. Zrušili její pořad Prásk!, jehož po dlouhá léta byla tváří. Komentování reportáží o celebritách bylo jejím pravidelným příjmem, její jistotou.

Najednou má ale před očima prázdno. Na chvilku svitla naděje, že by Partyšová mohla přestoupit do jiného pořadu, který má být novou verzí Prásku, s názvem Život ve hvězdách. Jenomže místo zde dostala její mladší kolegyně Petra Svoboda (36).

Jediné účinkování v televizi, které moderátorce zbylo, je Snídaně s Novou. To ale pro hvězdu jejího formátu není žádné terno. Do tohoto pořadu totiž obvykle obsazují moderátory, kteří ještě nemají tolik zkušeností a teprve se zaučují.

To se o protřelé Partyšové ale rozhodně říci nedá. Momentálně ale Gábina musí být ráda za cokoli. Ne, že by měla hluboko do kapsy, jistě má dost našetřeno, jde ale spíše o její psychickou stránku. Ač v médiích moderátorka nechce zklamání dávat najevo, uvnitř se prý hodně trápí.

"Gábina má teď těžké období. Často ji potkávám skleslou, posmutnělou," říká její kolegyně z televize. Není divu, z hvězdného nebe kráska spadla na tvrdé dno. Navíc roky jí přibývají a to ženě také nepřidá.

Může si pak připadat stará, nepotřebná, na odpis... Je to konec kariéry? Dostanu ještě někdy práci? Hlavou se jí musí honit spousty podobných otázek. Nezbývá než moderátorce přát, aby se na ni zase brzy usmálo sluníčko.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden