Můj kousek štěstí

Gabriela Partyšová: S milencem jí to nevyšlo?

Když se moderátorka Gabriela Partyšová (41) rozešla se svým nanželem Danielem Farnbauerem (41), tváříla se, že se do dalšího vztahu nepohrne. Přesto se zamilovala. Jenomže než ho stačila předstvait, už se mluví o rozchodu.

Nebylo by divu, kdyby si chtěla dát s muži pauzu. Vždyť její srdce muselo být rozlámané na kousíčky. Farnbauer nepředstavoval prvního muže, který od ní utekl. V jeho případě to byla o to větší potupa, že Gábinu opustil, aby se vrátil ke své exmanželce.

I přes šrámy na duši ale moderátorka nezahořkla a na začátku léta se pochlubila, že je opět zadaná. Kdo je jejím novým vyvoleným, raději neprozradila. A jak se ale zdá, nejspíš udělala dobře... Když se objevila na filmovém festivalu ve Varech, jen zářila a není pochyb o tom, že to bylo zamilovaností.

„Přijela jsem se třemi kamarádkami, ale jelikož jsme všechny zadané, tak nečekejte žádné noční románky,“ hlásala na tradiční události a prozradila tím radostnou novinku. Nyní se k nám ale dostávají informace, z nichž je jasné, že její zmiňovaný nový vztah je opět minulostí.

"Nevím nic o tom, že by teď Gábina měla mít nějakého partnera. Jesli někoho měla, tak to asi nedopadlo," krčí rameny kolegyně moderátorky, která je s ní téměř denně v kontaktu. Že by byla Partyšová takovou striktní tajnůstkářkou a z pověrčivosti o svém novém objektu jedinkrát nepromluvila ani v rámci holčičiho klábosení? Tomu se nám nechce věřit.

Jistě by ráda dala všem vědět, že už dávno není tou zhrzenou a opuštěnou a podělila by se o to, jak se těší na páteční rande nebo třeba jakou jí drahý přinesl kytku. Jenomže po lásce Partyšové není ani po měsících vidu, či slechu.

Nelze si nemyslet, že ani tento vztah jí nevyšel. Ale kdo ví, třeba se své soukromí naučila tak bravůrně skrývat, že se o něm nikdo nemá šanci dozvědět a jednoho dne prostě překvapí další svatbou. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden