Můj kousek štěstí

Gabriela Partyšová: Ukáže se nahá?

Uvidíme ji v dohledné době bez oblečení? Budete se divit, ale není to vyloučeno. Gabriela, kterou si většina lidí pamatuje z dob, kdy moderovala televizní pořad Prásk!, už jednou na takovou choulostivou nabídku kývla.

To byla ovšem o mnoho let mladší, je to dávno. Dobře si na fotografování pro pánský časopis pamatuje: "Tenkrát mi bylo pětadvacet, byla to až třetí nabídka, na kterou jsem kývla pod podmínkou, že si sama vyberu fotografa.

Byl jím Robert Vano a byla jsem zvědavá, jak ztvární ženu, protože zásadně fotil nahé muže. Fotili jsme na statku a vzpomínám na to velmi ráda." Kdyby dostala podobnou nabídku v současné době, kupodivu by o ní přemýšlela: "Už je mi jedenačtyřicet, ale Jana Švandová fotila pro Playboy ještě ve vyšším věku, tak vlastně proč ne.

Ještě mám čas," sebevědomě tvrdí dvakrát rozvedená Gábina, maminka Kristiána (11). Se svou postavou je tedy evidentně spokojená. "Nestěžuju si. I vykojená prsa po Kristiánkovi se mi spravila, ani jsem nemusela na žádnou plastiku a mám, řekla bych, pěkné plné trojky," podotýká spokojeně exmanželka Josefa Kokty (62) a Daniela Farnbauera (42).

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden