Můj čas na kafíčko

Geena Davis vyhodila manžela, když otěhotněla jeho asistentka!

Můj čas na kafíčko

Manželství akčního režiséra a hollywoodské hvězdy dopadlo katastrofou.

Nejprve to vypadalo na ideální spojení. Herečka Geena Davis (65) byla po filmu Thelma a Louise v kurzu, režisér Renny Harlin (62) měl také slibně rozjetou kariéru. Pak se ale společně podíleli na jednom z největších filmových průšvihů.

Oscarová herečka Geena Davis (65) měla hlavně hudební talent. Jako malá skvěle hrála na flétnu, klavír nebo varhany, nakonec se ale v době dospívání rozhodla pro hereckou dráhu.

Než se prosadila, živila se v New Yorku jako prodavačka, servírka nebo příležitostná modelka. V té době se také poprvé provdala za restauratéra Richarda Emmola, ale manželství po třech letech skončilo.

Jeff nechtěl děti

Krátce po rozvodu se Geena zamilovala do herce Jeffa Goldbluma (68). Bylo to vzájemné a v listopadu 1987 se dvojice vzala. Ještě předtím si spolu oba zahráli ve slavném hororu Moucha. Vztah ale opět dopadl rozvodem. Žádost tehdy podala Geena a důvodem byly údajné „nepřekonatelné rozdíly“.

Jak ale vyšlo později najevo, pravou příčinou byl rozdílný přístup k případnému rodičovství. Zatímco Geena dítě chtěla, Jeff si odmítal komplikovat

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden