Moje sladké tajemství

Geniální zpěvák a tanečník se těší na nové výzvy

Moje sladké tajemství

Na počátku kariéry byl plachý a stydlivý. Dokonce prý vůbec neuměl tančit!

Nestárnoucí Jiří Korn (70) ani po sedmdesátce nezahálí. Stále zpívá s kvartetem 4TET a pilně se připravuje na zářijový koncert v O2 aréně, kterým chce poděkovat svým fanouškům.

Čerstvý sedmdesátník Jiří Korn (70) stále patří k tomu nejlepšímu, co naše populární hudba může nabídnout. Určitě je to i tím, že své publikum dokázal vždy pobavit a zaujmout svým moderním přístupem nejen k hudbě, ale i k tanci a módě. Jiří Korn se narodil 17. května 1949 v Praze, kde také vystudoval Střední všeobecně vzdělávací školu, obdobu dnešního gymnázia.

Záviděl starším sourozencům

Jeho tatínek pracoval jako číšník v hotelu Alcron, a maminka, která ráda zpívala, zase přitáhla děti k umění. Jiří později vzpomínal, že když jeho sestra Tamara chodila do baletu, tak si její baletní mistr stěžoval, že je málo kluků.  Ona proto vzala Jiřího bratra Miroslava a odvedla ho tam. Takže i Miroslav se od dvanácti let začal věnovat baletu. Když měli

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden