Moje sladké tajemství

Geniálního herce pronásledoval strach z rodové kletby

Moje sladké tajemství

Boris Rösner nebyl typicky pohledný chlap. Přesto dokázal během několika vteřin na svou stranu strhnout celou společnost.

Boris Rösner (†55) se obával, že odejde z tohoto světa stejně mladý jako jeho předci. Ačkoli rodinnou kletbu zlomil, jeho konec byl krutý. Milovník divadla a ženské krásy totiž zemřel na rakovinu plic.

Charismatický Boris Rösner (†55) se narodil do kumštýřské rodiny, a tak měl lásku k umění přímo v genech. Jeho otec Mirko Čech (†49) byl nejenom herec, ale také hudební skladatel a režisér a maminka Jarmila Horská (†53) byla herečka.

Rodiče se bohužel velmi brzy rozvedli a oba se také museli časem své profese vzdát. Maminka z politických důvodů po bouřlivém roce 1968, tatínek ještě daleko dřív. Přesto během svého krátkého života dokázali Borisovi vštípit

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden