Můj čas na kafíčko

Gentlemanský rozchod hokejové legendy!

Hokejový bůh i jeho sexbomba potvrdili rozchod! Kdo koho opustil a proč?

Rozchod Jaromíra Jágra (47) a Veroniky Kopřivové (28) se dal čekat. Pro něj je to ale asi citlivá záležitost, i když hraje tvrďáka a určitě se kvůli tomu nerozbrečí. Oba rozchod dost dlouho tajili, jestli kvůli Veroničiným kšeftům nebo si prostě chtěli uchovat soukromí, těžko odhadovat.

Fotka srdíčka, kterou před časem ona zveřejnila tedy patřila už úplně někomu jinému. Jakmile to prasklo, Veronika se přiznala „S Jaromírem už nějaký čas netvoříme pár. Každý už máme svůj život, ale respektujeme se a vycházíme spolu,“ načež se hokejoví fanoušci rozjeli.

Pršely cynické gratulace k rozchodu, ale také pomluvy na účet Veroniky. Hned další den ale Jaromír veřejně své bývalé lásce poděkoval za skvělý vztah, který nevyšel, s tím, že by byl nerad, kdyby ji někdo neprávem kritizoval.

Zkrátka gentleman každým coulem. Správný chlap. No, nebude to mít se ženskými snadné. Jak má poznat, že ho žena nechce jen jako hvězdu a není zlatokopka? Navíc on, workoholik, který má asi doživotně jedinou lásku, hokej.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden