Moje šťastná hvězda

George Michael: Zabil ho infarkt, či drogy?

Jeho milenec ho našel v posteli bez známek života

Zatímco všechna rádia vyhrávala jeho hit Last Christmas a lidé si přáli všechno nejlepší u vánočního stromečku, jeho čas se pomalu blížil ke konci. Po Štědrém dni pak přišla zdrcující zpráva. Zemřel GEORGE MICHAEL (†53).

Britský zpěvák a autor mnoha nesmrtelných hitů jako Freedom či Faith podle ofi ciálních zpráv zemřel na infarkt, kterému měl podlehnout ve svém domě. Brzy vyšlo najevo, že zpěváka našel mrtvého jeho dlouholetý partner, kadeřník hvězd FADI FAWAZ, který se se svým zážitkem svěřil na Twitteru. „Na Vánoce, kdy najdete svého partnera mrtvého v posteli, nemůžete nikdy zapomenout. Nikdy mi nepřestaneš chybět,“ napsal Fawaze o své poslední hrůzné podívané ze dne 25. prosince. Okamžitě se začaly šířit pochybnosti, zda za zpěvákovu smrt mohlo opravdu jen přirozené srdeční selhání. George Michael byl na vrcholu slávy v 80. a 90. letech. Pohlednému Georgeovi sláva velmi rychle stoupla do hlavy. Jeho život se tak kvapem zaplnil večírky, drogami a alkoholem.

Marihuana ho málem zabila

Vedl velmi bujarý život a léta hýření se začala podepisovat na jeho fyzické kondici. To potvrdil i jeden z jeho bývalých milenců, český model ZDENĚK TOVARA (30), který se po zpěvákově boku objevoval před sedmi lety a dělal mu společnost také při jeho návštěvě v Praze během turné Symphonica. Pokusil nekvalitní českou marihuanu. Zpěvák marihuanu konzumoval ve velkém, jenže ta, kterou kouřil v Praze, byla natolik nekvalitní, že před dalším vystoupením v Rakousku zkolaboval, upadl do kómatu a v nemocnici málem zemřel. Oficiálně se přitom hovořilo o akutním zápalu plic. Po svém posledním turné se proto zpěvák stáhl raději do ústraní. Nedávno se ale v médiích objevil snímek, na kterém byl zachycen s velmi otylým obličejem. Tehdy prý podle Tovary George v Praze. Mnozí se domnívali, že za to mohou opět drogy a alkohol, a proto se přiklánějí k verzi, že nezemřel přirozenou smrtí, ale na zástavu srdce. „Je úžasné, že s jeho životním stylem vydržel tak dlouho,“ řekl jeden z jeho známých.

V tichosti se prý snažil bojovat se svou závislostí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden