Moje šťastná hvězda

Geri Halliwell: Ohrožuje své zdraví i kariéru!

Těhotná ve 43 letech!

Spád událostí byl celkem rychlý. Britská zpěvačka GERI HALLIWELL (43) se zamilovala, za pár měsíců zasnoubila, další rok proběhla svatba a teď oznámila, že je těhotná. Skončí ale tahle pohádka dobře? 

Partnery střídala poslední roky velmi často, až jednoho dne potkala CHRISTIANA HORNERA (43), do kterého se bezhlavě zamilovala. Mělo to jeden malý háček, slavný automobilový závodník byl dlouhodobě zadaný a se svou partnerkou vychovával teprve půlroční dceru.

Nakonec se však ukázalo, že i on zahořel k bývalé člence dívčí skupiny Spice Girls nevídanou láskou a neváhal kvůli ní svou partnerku po 14 letech opustit. Geri pravděpodobně ani nenapadlo, že to samé by mohl jednou udělat jí. Uplynulo sedm měsíců a Geri se, k překvapení ostatních, začala chlubit diamantovým šperkem na levém prsteníčku. Krátce nato proběhla i velkolepá svatba. Obřadu se však nezúčastnili ženichovi rodiče, kterým se zpěvačka už od začátku příliš nezamlouvala z toho důvodu, že jejich synovi rozvrátila rodinu. Možná se vztahy zlepší s příchodem nového potomka. To by bylo ale jedno z mála pozitiv.

Bulimie
Kromě toho, že zpěvačka není ve věku, kdy by rození dětí bylo zcela běžné, a tak může mít rizikové těhotenství. Před lety také trpěla bulimií, která, pokud se jí opravdu už zbavila, její tělo a především stravovací návyky musela nutně poznamenat. Navíc těžko říct, jak zvládne přibývající kilogramy, které budou zákonitě přicházet s rostoucím bříškem. Pokud jednou trpěla poruchou příjmu potravy, s nadbytečnými kily bude mít určitě problém a miminko by mohla ohrozit například nasazením hladovky.

Konec kariéry?
Britská kráska se po rozpadu slavné skupiny Spice Girls rozhodla pro kompletní změnu zevnějšku. Tehdy si začala hodně hlídat váhu a trávila celé dny v posilovně. Výsledek byl skvělý a jí se podařila rozjet kariéra sólové zpěvačky. Nakonec ale propadla zmiňované bulimii a ze scény byla nucena odejít. Ani další bývalé členky nevydržely na výslunní moc dlouho, a tak se po letech dohodly, že zkusí dát skupinu opět dohromady. Velký návrat by se měl konat příští léto. Teď však není úplně jisté, jestli s malým dítětem bude Geri vystupování a všechno s ním spojené zvládat.

K oltáři dovedla nevěstu desetiletá dcera Bluebell Madonna, kterou má z předchozího vztahu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden