Můj čas na kafíčko

Gondíková a Langmajer mají velké plány a cíle

Žijí spolu, ale občas si jde každý svou vlastní cestou.

Oba si plní své životní sny, i když každý po svém. Adéla Gondíková (50) se pochlubila svými nejčerstvějšími plány.

Také prozradila, že se pokoušela přemluvit manžela Jiřího Langmajera (58), aby se jejího snu účastnil. To on však radikálně odmítl s tím, že má vlastní plány.

Chtěla si zacvičit i s manželem

Adéla Gondíková vždycky toužila po tom zacvičit si na sokolském sletu. A už za pár dnů se tento sen stane skutečností. Nejvíce se jí na tom líbí, že všichni lidé cvičí to samé a že jsou tak perfektně sehraní.

Cvičit bude v Edenu a ještě těsně předtím všechny nabádala, aby se na ni přišli podívat. Dokonce se snažila přemluvit manžela, aby si zacvičil společně s ní, s tím, že to přece bude zážitek na celý život.

Ovšem Langmajer byl razantně proti. Nechce cvičit, natož na stadionu před tisíci dalšími lidmi.

Pár týdnů ho neuvidí

Herec má navíc vlastní plány, které chystá uskutečnit už letos v zimě. Na podzim se chystá na expedici do Himálaje, což pro něj bude zážitek na celý život, nikoliv sokolský slet. Adéla Gondíková prý není příliš nadšená z toho, že svého muže pěkných pár týdnů neuvidí.

Navíc není vůbec jasné, s jakou se Langmajer vrátí. Kdo podniká expedici do Himálaje, musí počítat s jistým rizikem. Je Gondíková připravená na to, že její manžel takhle hazarduje se zdravím?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden