Můj kousek štěstí

Gondíková Langmajera už nezvládá?

Potíže v ráji

Doma prý mají pořádné dusno. Herečka ze seriálu Ulice přiznala, že vysněná dovolená v Japonsku se odkládá až na rok 2026, dřív prostě nemá Adéla Gondíková čas (50).

Objevily se však informace, že je to víceméně její jednostranné řešení a manžel Jiří Langmajer (57) by si věci představoval trochu jinak.

„On se na mě trošku zlobí, že já neplánuju tak jako on. Jirka by chtěl plánovat volný čas se mnou častěji, ale ono to moc nejde,“ nechala se slyšet s tím, že když jsou oba ze stejné branže, je zkrátka složité najít volné termíny pro společné chvíle.

Ukončit kariéru?

Proslýchá se, že Langmajer by řešení měl, a z jeho úhlu pohledu by mohlo být dokonce velmi snadné. Možná by herec chtěl svoji drahou polovičku vidět v domácnosti.

O Adéle láskyplně tvrdil, že ho změnila k lepšímu. Je ale proměna vážnětrvalá?

Umí si ale někdo představit, že by Gondíková, která hraje v seriálu, v divadle a do toho moderuje, pověsila slibnou kariéru na hřebík? Ona zatím ne!

„Ano, můžu být žena v domácnosti, abychom se viděli dřív a víc, ale zatím si říkám, že ta doba přijde později přirozeně,“ má jasno brunetka, čímž asi manželovi příliš radost neudělala.

Návrat ke starému „já“

Mluví se o tom, že kvůli tomu to mezi nimi v poslední době vře. Vždyť i herec čím dál častěji prchá mimo domov a vyráží na dlouhé zahraniční cesty. A nemusí skončit jen u toho.

Hercův poměr s tehdy vdanou modelkou Faltýnovou v roce 2009 neunikl bulváru.

Přestože Gondíková bývalého proutníka zkrotila a on mnohokrát řekl, že ho partnerka v podstatě zachránila, vděk nemusí stačit. Spekuluje se o tom, že se herec vrátí ke svému starému „já“, protože může mít pocit, že je pro jeho ženu práce přednější než on. Pak se mohou dít věci.

Vždyť svého času si před ním nemohla být jista téměř žádná žena. O jeho románcích s modelkou Petrou Faltýnovou (46) či herečkou Ivanou Jirešovou (46) a dalšími se toho před lety napsalo hodně. Naplní se známé přísloví, že starého psa novým kouskům naučit nelze?

Udělá pro něj cokoli?

Na druhou stranu není pochyb o tom, že Gondíková svého muže miluje a udělala by pro něj mnohé. Dá se tedy předpokládat, že pokud ucítí, že se jí vztah hroutí pod rukama, může s herectvím opravdu seknout.

Možná, že jí budování kariéry nakonec nebude stát za to, aby riskovala rodinné štěstí. Vždyť toho spolu zvládli už tolik...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden