Moje šťastná hvězda

Gondíková má drsný vzkaz pro "Langoše"

Zabere na něj nová taktika?

Ještě nedávno si herečka ADÉLA GONDÍKOVÁ (42) stěžovala, že na sebe s JIŘÍM LANGMAJEREM (50) nemají vůbec čas. Teď nečekaně přitvrdila.

Je to s nimi jako na houpačce. Buď úzkostlivě tají, jak to mezi sebou zrovna mají, nebo přiznávají, že kvůli pracovnímu vytížení jejich vztah skomírá a že se vídají právě jen v divadlech při práci. Anebo naopak neskrývají nadšení, že měli to životní štěstí, že se potkali, a že jsou vděční, že spolu stále jsou i přes veškeré různé komplikace.

Podobně se právě třeba před několika dny vyjádřil Jiří Langmajer. Jenže takový vztah nevztah nejspíš nevyhovuje Adéle, a jak se z jejích neobvyklých reakcí zdá, postupně jí začíná docházet trpělivost.

Svatba? Nezájem!

Jedno nepovedené manželství už má herečka za sebou a dalšímu zklamání se pochopitelně chce za každou cenu vyhnout.

Nejspíš právě nenápadné riziko ztroskotání dalšího vztahu Adélu přimělo přestat čekat, jestli se Jiří konečně uráčí vyjádřit, a raději s tím přestala počítat. Jak jinak si vysvětlit, že na téma svatby sice prohlásila, že by na nějakou klidně ráda šla, protože ji svatby baví, ale pouze na cizí, rozhodně ne na svoji vlastní.

Konec čekání?

Gondíková zašla ve svém postoji k sňatku ještě dál, a dokonce se nezdráhala říct, že v jejich případě je podle ní svatba zbytečnost. Ať už své nedávné milostné ódy Jiří myslel jakkoli vážně, má teď o čem přemýšlet.

Dala mu s nejistotou bojující Adéla jasně najevo, že jí s jejich vztahem začíná trpělivost opravdu docházet, nebo naopak rezignuje a přestává se snažit? Také je možné, že je to jen její finta, jak Jiřího k oltáři dohnat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden