Můj kousek štěstí

Gondíková tvrdí: V posteli není nad Langoše!

Zkrotila ho napořád?

Umí to nejlépe, v posteli je jednička. V tomto smyslu mluví hvězda seriálu Ulice o svém manželovi Jiřím Langmajerovi (57).

Ten měl nedávno dilema. Řešil, proč zrovna on se má neustále svlékat před kamerou. „Českým filmem jsem se pro*rcal,“ přiznal.

Jednu odvážnou scénku má i v seriálu Vytoč mého agenta. Reakce Adély Gondíkové (50) na jeho pochybnosti však byla jasná – protože jsi v tom nejlepší! Vypadá to, že herec roky záletů přetavil v bezbřehé sexuální dovednosti.

V červenci to bude pět let, kdy se vzali a slíbili si věrnost. Jak dlouho jim to ještě vydrží?

Milostné konto

Langmajer v minulosti randil s řadou krásek. Známý je třeba románek s modelkou Petrou Faltýnovou (46). Oba byli v té době v manželství, ona měla podnikatele Simona Štekla (47), on učitelku matematiky Kamilu (53).

Většina avantýr údajně končila v hercově pronajaté garsonce u pražského Divadla pod Palmovkou. Asi se tam podívala i herečka Marie Málková (40), se kterou to chvíli vypadalo vážně, byli se spolu i potápět na Kubě.

V jeho náruči prý skončila i kolegyně Ivana Jirešová (46), s níž se sblížil během natáčení Ordinace v růžové zahradě, mluvilo se o dobrodružství s herečkou Eliškou Křenkovou (34) atd.

Drží ho pevně?

Dnes se herec snaží sekat latinu, říká se, že Gondíková bouřliváka zkrotila. Alespoň na první pohled, objevují se však i hlasy, že starého psa novým kouskům naučit nelze.

A kvůli postelovým scénám se herec pilně udržuje.  „Asi mě to čeká i v důchodu,“ krčí rameny a dodává, že pro všechny případy polyká spoustu doplňků stravy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden