Moje šťastná hvězda

Gondíková ze strachu odmítala práci!

Z čeho měla herečka obavy?

Před časem se spekulovalo o tom, že ADÉLA GONDÍKOVÁ (42) nezavadí o pořádnou práci. Najednou se ale objevuje na scéně čím dál více. Co za tím stojí?

Zatímco v minulosti byla herečka a moderátorka ADÉLA GONDÍKOVÁ (42) k vidění na televizních obrazovkách poměrně často, nyní po ní není téměř ani stopy. Pořady, které moderovala se svým bratrem DALIBOREM GONDÍKEM (46), byly už dávno zrušeny a další nabídky nepřicházely. A tak partnerka proslulého sukničkáře JIŘÍHO LANGMAJERA (50) zakotvila v muzikálech. Nedostává ale zajímavé pracovní příležitosti jen díky partnerovi?

Nechtěla být protekční

Gondíková tvrdí, že se před časem rozhodla, že už se nechce rvát o dobré role za každou cenu.
V té době o ni ale příliš velký zájem nebyl. Pak se ale všechno jako mávnutím kouzelného proutku změnilo. Nabídky se jenom hrnou, ještě nedávno z toho ale herečka moc nadšená nebyla a raději je odmítala. Měla prý strach, aby se nezačaly šířit pomluvy, že dostává příležitost z protekce jen díky Langmajerovi. „Všichni řeknou, že mi to Jirka zařídil, což je pro mě úplně nejhorší, co může být,“ svěřila se a dodala, že svému partnerovi okamžitě řekla, že s ním právě proto nikdy hrát nebude. „Takže když se teď před ním někdo zmíní o práci pro mě, Jirka mu rovnou řekne, ať mi zavolá sám, jinak si budu myslet, že mi to zařídil,“ vysvětlila.

Strach, aby vše fungovalo tak, jak má

Dalším důvodem, proč se Adéla nechtěla objevovat vedle Jiřího na jevišti, byl strach, jestli by to vůbec fungovalo.Obávala se, že kdyby nastal nějaký problém v jejich vztahu, mohlo by se to promítnout i do představení. „Říkala jsem si, co když se pohádáme, budu se tady na něj muset dívat, to nesnesu, to nepůjde,“ míní. Dnes už to ale rozhodně tak nebere a bez potíží se svým milovaným partnerem Jiřím vystupuje.

Z televizní hvězdy se nyní stává spíše divadelní diva (vpravo).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden