Můj čas na kafíčko

Grace Kelly obětovala hvězdnou slávu za nudný život ženy šlechtice!

Můj čas na kafíčko

Bbývala by ráda znovu hrála, ale jako kněžna už si to nemohla dovolit.

Na první pohled tvořili důstojný a šťastný vladařský pár. Malý státeček Monako měl štěstí, že po boku knížete Rainiera III. (†81) stanula krásná hollywoodská hvězda Grace Kelly (†52). Ona sama ale šťastná nebyla.

Píše se 13. září 1982. Monacká kněžna Grace se vrací se svojí dcerou domů z venkovského sídla. Během cesty jí postihne za volantem srdeční záchvat. Ironií osudu se tak stane v místech, kde kdysi točila jeden ze svých filmů. Auto se zřítí ze srázu.

Dcera se stačí zachránit, ale zranění milované kněžny jsou neslučitelná se životem. Končí tak příběh dívky, které v dětství moc nevěřili a která to dotáhla hodně vysoko. A končí tak i příběh jednoho šlechtického manželství.

Proslavila se jako šerifova žena

Někdo se narodí do poměrů, ze kterých se musí postupně vyhrabávat nahoru. Grace měla cestičku

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden