Moje šťastná hvězda

Gregorová vyměnila Koptíka za jiného?

Povídá se, že s Koptíkem už jí to moc neklape.

Herečka ze seriálu Na vlnách Jadranu oslnila ve slovenské verzi taneční soutěže Let’s Dance. Hana Gregorová (71) zářila po boku tanečníka Róberta Pavlíka (39), lidé jim tleskali ve stoje.


Okamžitě se začalo povídat, že mají tak dokonalou chemii, že mezi nimi může být víc než jen profesionální vztah. Odpovídaly by tomu fámy, které se už nějaký čas šíří showbyznysem – Ondřej Koptík (39) měl být totiž už před několika měsíci odstaven na druhou kolej.


Ondřej Koptík (39) se stále živí jako číšník.

Myslela na manžela

Že jim to neklape, bylo podle některých lidí jasně vidět už loni na premiéře filmu Anděl Páně. Její milenec postával v koutě, zatímco Gregorová se skvěle bavila.

Odpovídala by tomu i skutečnost, že píseň Chci tě líbat od Václava Neckáře (80), na kterou herečka v Let’s Dance tančila, věnovala svému zesnulému manželovi Radku Brzobohatému (†79). O Koptíkovi nepadlo ani slovo. Místo toho si užívala náruč pohledného tanečníka, energie z nich sálala na všechny strany.

 Pro mnoho lidí byl Róbert Pavlík (39) v Let’s Dance vítěz.

Její rodina ho nepřijala?

Není žádné tajemství, že Gregorová je na tom fyzicky a zdravotně stále skvěle. A její charisma už v minulosti okouzlilo nejednoho výrazně mladšího muže. Herečka už pár let žije v maďarské Rajce, kde si pořídila dům, Pavlík by to za ní tedy neměl daleko.

Navíc se říká, že Koptíka příliš nebere ani rodina Gregorové, hlavně jejímu synovi Ondřeji Brzobohatému (41) prý nikdy příliš nepřirostl k srdci. Uvidíme tedy, jak se to nakonec mezi nimi všechno vyvine.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden