Moje sladké tajemství

Hádají se kvůli dětem?

Temperamentní zpěvačka Monika Absolonová (44) se umí s partnerem Tomášem Hornou (40) pořádně pohádat. Jenže nabídnout ruku ke smíru musí někdo jiný!

Přestože zpěvačka Monika Absolonová (44) a bývalý hokejista Tomáš Horna (40) prý nemají moc důvodů k hádkám, v poslední době se u nich doma objevila výrazná třecí plocha. Tou je jejich naprosto odlišný přístup k výchově jejich synů.

„To se ukázalo až teď, v období pandemie. Monika nechtěla našeho Tádu pouštět do školky, já byl proti, protože vím, jak moc mu sociální kontakt chybí,“ přiznal Tomáš neshody ohledně toho, jak moc je současná situace pro děti nebezpečná.

A zároveň se také ukázalo, že pokud má být u nich doma klid, musí to být právě Horna, kdo přijde a po nějaké takové bouřce začne dávat věci dohromady.

Jeho slova potvrzuje i samotná Absolonová, která se netají tím, že umí být velmi zatvrzelá a tvrdohlavá. Otázkou však je, jak dlouho bude Tomáše bavit být tím jediným, kdo se snaží zachovat pod společnou střechou klid a příjemnou atmosféru.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden