Moje šťastná hvězda

Hádají se kvůli penězům?

Moje šťastná hvězda

Klára Cibulková (45) hraje nejen v seriálu Sestřičky Modrý kód, ale je k vidění i v seriálu Kukačky. Snaží se teď vydělávat, kde se dá, protože její manžel moc peněz asi nevydělá.

Současná situace ji nijak zvlášť neohrozila. Krásnou Kláru Cibulkovou (45) si můžete pamatovat například ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, odkud ale před lety odešla.

Nyní ji můžete vidět v seriálech Sestřičky Modrý kód a Kukačky. I když Kláře odpadla spousta divadelní práce, ta televizní jí naštěstí zůstala.

O práci, kterou teď má, se prý ale až přehnaně bojí. Údajně to má být to jediné, co ji a její rodinu drží nad vodou. Jak je to možné?

Manžela živilo hlavně divadlo

Klára má teď plnit rodinnou kasu sama. Manžel Tomáš Pavelka (49) se totiž živil především jako divadelní herec, a když jsou teď všechna divadla do odvolání zavřená, nemá

Zbývá vám 75% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden