Můj čas na kafíčko

Hádka, která předcházela rozchodu Vilmy Cibulkové a Miroslava Etzlera, byla slyšet až na ulici!

Můj čas na kafíčko

Kdo odhalil jeho nevěru? Pomstychtivá dcera nebo soukromá televize?

V době, kdy se dali dohromady Vilma Cibulková (57) a Miroslav Etzler (56), měli za sebou oba bohaté životní zkušenosti, včetně těch špatných. Pár let to vypadalo, že se ve společném vztahu konečně uklidní.

Herecký pár Vilma Cibulková (57) a Miroslav Etzler (56) měl rozhodně spoustu témat k povídání. Kromě své profese to byl předchozí přístup k životu. Měli za sebou pár neúspěšných vztahů a milostných dramat. Oba rovněž předtím bojovali se silnou závislostí na alkoholu.

Díky všem těm prvkům, které je spojovaly, si více rozuměli a dokázali jeden druhému dodávat sílu. Dlouho se jim to dařilo. Potom ale Miroslav provedl něco, s čím už měl předtím zkušenosti - bohužel pro Vilmu.

Svatba to nevyřešila

Vilma patřila k ženám, které dovedou kolem sebe udělat pořádné vlny. Spousta mužů by o tom mohla vyprávět. Problémem v takovém případě bývá to, že ony vlny se vždy vracejí k tomu, kdo je vytvořil. Po příchodu do Prahy a vystudování DAMU měla vztah s

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden