Můj kousek štěstí

Hádky kvůli babičce?

Náročná zkouška vztahu

Seriál Dvojka na zabití je dal dohromady a prověřil, že tenhle vztah je silný. Jakub Prachař (39) a Sara Sandeva (25) jsou už více než rok jako dvě zamilované hrdličky.

Ovšem teď přišel další těžký test. A nemusí být poslední. Každý vztah je třeba posouvat. Jedním ze zásadních kroků je seznámení s rodinou.

Zatímco Sandeva už to má v případě blízkých Prachaře za sebou, a se slavnou matkou Danou Batulkovou (64) si údajně padly do noty, herec čekal o něco déle.

První důvod je logický – jelikož herečka pochází z Makedonie, návštěva si vyžádala delší a složitější plánování. Ovšem prý to nebylo jediné, co zásadní setkání zdržovalo.

Sara sbírá úspěchy i za hranicemi, kvůli natáčení létá do Srbska. Jak její krev toulavá asi vyhovuje Jakubovi?

Pod dohledem

Prachař se údajně bál Sařiny babičky, možná proto se mu do Makedonie nechtělo, pár se kvůli tomu měl dokonce několikrát nepěkně pohádat. Ono se vůbec není čemu divit. Jakub je o čtrnáct let starší než půvabná brunetka, navíc je rozvedený a s exmanželkou Agátou Hanychovou (37) má pětiletou dceru Miu.

Je jasné, že takový nápadník bude muset u temperamentní makedonské rodinky projít pořádným drobnohledem. Sara ale nedávno potvrdila, že Jakub nakonec všechno zvládl na výbornou a babička jí ho schválila. To je úspěch!

Rodinné peripetie

Vypadá to tedy, že pár má to nejhorší za sebou. Alespoň prozatím. Ustáli mediální humbuk, který se na počátku jejich vztahu kolem nich motal, kritické pohledy okolí, které jim věštily brzký rozchod i nevoli diváků seriálu Dvojka na zabití, kteří ústřední dvojici označili za nudnou.

Všem vytřeli zrak, jsou stále spolu a zdá se, že vztah stojí na pevných základech. Nicméně rodinné vztahy jsou často nevyzpytatelné a Jakub ještě rozhodně nemá vyhráno. Bude k němu rodina jeho lásky stejně shovívavá, i v případě, že se ji rozhodně požádat o ruku? Získat požehnání jistě nebude hračka...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden