Moje sladké tajemství

Hádky kvůli karanténě?

Zjistí nakonec Preissovi, že jsou až příliš rozdílní?

Na rozdíl od většiny národa si herec Martin Preiss (48), kterého diváci znají ze seriálu Sestřičky Modrý kód, na stávající omezující opatření vůbec nestěžuje. „Nechci se nikoho dotknout, ale mně tenhle stav vyhovuje.

Tak nějak jsem se zabrzdil, zklidnil,“ říká herec, který roky bojoval se závislostí na alkoholu. Je tedy jasné, že mu společenský život, při kterém o pokušení není nouze, nijak zvlášť nechybí.

Bojí se, že do toho znovu spadne?

Ba naopak, je rád, že žádné akce s celebritami nejsou, nedostává žádné pozvánky a kromě práce má klid doma s milovanou rodinou. Není totiž žádným tajemstvím, že i když se člověk závislosti zbaví, nikdy to není navždy a může se klidně po čase nebezpečně vrátit.

A to je jistě to poslední, co by Preiss chtěl. Vždyť když v minulosti se závislostí bojoval, tak si sáhl na dno a podruhé by něco takového učitě zažít nechtěl. Už jen proto, že by to nemuslo skončit tak dobře jako napoprvé.

Otázkou je, jestli se v tomhle shodnou s manželkou, herečkou Martinou Preissovou (45), která momentálně září hned ve dvou seriálech, jimiž jsou Slunečná a Anatomie života. Ta se podle vlastních slov návratu do normálu už nemůže dočkat.

Začínají jí pomalu docházet síly

Kdyby nic jiného, jistě vyhlíží možnost, až se jejich synové budou moci vrátit do školy. Protože pracovat, a ještě se starat o domácnost, kde jsou děti stále doma, pro ni musí být vyčerpávající, o čemž jistě všechny maminky, které musí i pracovat, vědí své. To ale žádný chlap bohužel nepochopí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden