Můj čas na kafíčko

Hádky kvůli mužské ješitnosti?

Můj čas na kafíčko

Utíká hvězda seriálů Slunečná a Anatomie života od svého manžela a rodiny? Už je toho na ni moc...

Usměvavá herečka Martina Preissová (45) je v současnosti v jednom kole! Zdá se, že její manžel Martin Preiss (48) je teď na poslední koleji a to se mu moc nelíbí. Půjde snad hvězdný pár od sebe?

Česká Catherine Zeta-Jones, jak se přezdívá charismatické herečce Martině Preissové (45), má v současné době práce až nad hlavu! Hraje ve dvou oblíbených seriálech, pomáhá svým synům s online výukou a stará se pilně o domácí rozpočet.

Na manžela, oblíbeného herce a moderátora Martina Preisse (48), už jí tolik času nezbývá. Charismatická herečka po letech vyšla ze stínu svého manžela a je populárnější než herec ze slavné rodiny. Může snad chlapská ješitnost za krizi jejich manželství?

Kráska z Moravy ví, jak chutná závislost

V seriálu Anatomie života oblíbená herečka hraje empatickou zdravotní sestřičku, která je závislá na uklidňující látce, kterou si tajně píchá do žil. Může se zdát, že scenárista napsal pro Martinu roli sestřičky Táni přímo na tělo!

Není žádným tajemstvím, že herečka moc dobře ví, jak chutná závislost. Už několik let stojí po boku svého manžela, který sice statečně s nemocí bojuje, ale jak sám přiznal, bez podpory milované manželky by to nezvládl! Sama herečka přiznala, že při studiu role čerpala z manželovy nemoci.

,,Bála jsem se toho, že to pro mne bude takový návrat do už odžitých věcí,“ prozradila. Pro mnohé diváky bylo vůbec překvapivé, že tato

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden