Moje šťastná hvězda

Hádky s ženou kvůli platu?

Dlouhá léta to byl on, kdo se staral o blahobyt celé rodiny. Ze dne na den se však role otočily a herec Lukáš Langmajer (39) už nezásobuje jejich rodinnou kasu penězi.

Natáčení seriálu jsou přerušena, divadlo se nehraje. Štafetu po něm přebrala jeho manželka Lucie, která pracuje ze všech svých sil. Živí se jako produkční a fotografka, takže má alespoň nějaký příjem, což rodinu zachránilo.

Lukáš na oplátku po své ženě převzal žezlo v domácnosti. Stará se o jejich dvě děti a zkrátka o vše, co je doma potřeba. Jak to ale manželům vyhovuje?

Pořád je nespokojený?

I když se jeho manželka snaží, jak jen to jde, jemu to zřejmě stále nestačí. S rodinou jsou totiž zvyklí na určitý životní standart a on si nepřeje, aby se snižoval.

Nechce, aby jeho děti, manželka nebo on nemohli mít vše, na co jsou zvyklí. Chtěl tím snad naznačit, že Lucie vydělává málo?

Lukáš by zřejmě i v takové těžké situaci chtěl brát desetitisíce týdně a Lucii to má začínat pořádně štvát. Nejspíš si její manžel dostatečně neváží její píle.

Chce si najít brigádu

Lukáš je údajně s rodinným rozpočtem tak nespokojený, že uvažuje nad brigádou. Kdysi se věnoval třeba malování pokojů nebo zahradničení a nevadilo by mu se k tomu vrátit.

Když je nouze, rád se ujme jakékoliv práce. Podle Lucie to je ale nesmysl a ke všemu by brigádničil úplně zbytečně, když si nežijí špatně.

Navíc, na starost měl mít děti a domácnost, a kdyby musel pravidelně někam docházet, byl by to problém. Mezi manželi teď panuje velké napětí a jen tak nezmizí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden