Moje šťastná hvězda

Hádky se synem Jaroslavem Obermaierem a přesun do garsonky?

Už delší dobu se povídá, že vztahy hvězdy Ulice Jaroslavy Obermaeierové (77) a jejího syna Jaroslava Obermaiera (43) jsou napjaté.


Doneslo se k nám do redakce, že doma údajně moc nepomáhá a hodně toho nechává na mamince. Říká se, že se měli kvůli tomu pohádat a Obermaierová prý tráví čas ve své garsonce v Praze.


Herečka a její syn Jaroslav Obermaier (43).

Velká investice

Tu si koupila na začátku roku 2023, ale rozhodně nebylo v plánu, že tam bude přebývat dlouhé týdny. „Přespat po natáčení nebo po návštěvě u lékaře, mít se kde vykoupat a převléknout. Je to pohodlnější i kvůli natáčení Ulice,“ prozradila, proč investovala do bytu.

Vztah herečky se synem se měl začít kazit krátce poté, co na něj v červnu roku 2022 přepsala chalupu u Zruče nad Sázavou. Udělala to navíc bez využití tzv. institutu věcného břemene. Ten by jí přitom zajistil, že tam může v klidu dožít, či že chalupu během jejího života nemůže Jaroslav prodat.

Jaká je pravda?

My ale v redakci pevně věříme, že pokud opravdu došlo k nějaké hádce, rychle se to zase vysvětlilo a opět si spolu na chalupě užívají.

Jaroslav má složitou povahu, což je pochopitelné vzhledem k jeho psychickým problémům, což ostatně Obermaierová ví nejlépe ze všech. Věříme tak, že pokud je ve své garsonce, opravdu to je jen proto, že dlouho natáčela či měla  večer divadelní představení.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden