Moje šťastná hvězda

Hadrbolcové začíná srdíčko vypovídat službu

Přijde o roli v Ulici?

Patří mezi vitální dámy plné elánu. Ani pokročilý věk jí dosud nepřekážel v pravidelném sportování, bez kterého se prý neobejde. Svůj zájem o sport vysvětluje mimo jiné právě tím, že se snaží předcházet zdravotním komplikacím.

Zkrátka si dávala záležet na péči o sebe. I přesto představitelku pekařky Růženy ze seriálu Ulice, ZDENU HADRBOLCOVOU (78), dostihly velké zdravotní potíže.

Skončí v Ulici?

V uplynulých týdnech si stěžovala na nezvyklou únavu, ke které se přidaly problémy s dýcháním. Nakonec musela vyhledat lékařskou péči a byla okamžitě hospitalizována, nehledě na to, že natáčení Ulice je v plném proudu. Ani jedno se nedalo odložit. Aby si lékaři mohli udělat obrázek o kondici jejího srdce, museli herečce provést zákrok, díky němuž mohli seriálové pekařce změřit krevní tlak a provést další potřebné testy.

Poté mohla z nemocnice jít domu a nyní netrpělivě čeká na výsledky vyšetření. Svůj zdravotní stav nechce blíže komentovat. Dá se ale předpokládat, že je z vývoje vyděšená. V případě, že její srdce bude potřeba operovat, by Zdenu čekala delší pracovní pauza.

Několikadenní výpadek její postavy z natáčení by tvůrci Ulice asi dokázali vymyslet tak, aby to nemělo větší vliv ani na seriál, ani na její roli. Když ale kvůli operaci a následné rehabilitaci bude muset chybět déle, hrozí, že její postavu alespoň dočasně uklidí mimo kameru.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden