Můj kousek štěstí

Halina Pawlowská (61) Dva milenci jsou málo!

No řekli byste to do ní? Korpulentní spisovatelka a moderátorka Halina Pawlowská (61) budí dojem boubelaté dámičky, která namísto pokukování po chlapech spíš doma vaří a svědomitě pečuje o vnoučata.

Ale chyba lávky, takhle to není. Opak je pravdou. V poslední době vyšlo najevo, že spisovatelka je muži přímo posedlá. S léty odhodila přetvářku a sází na upřímnost, a tak všechno nebojácně přiznává. Tvrdí, že nikdy neměla nouzi o milence.

Svou přízní vyznamenávala současně manžela i přítele a fungovalo to, zdá se, skvěle. S již zesnulým manželem se seznámili na pěším pochodu Praha–Prčice. On hrál v hospodě na kytaru, ona seděla naproti němu, najednou se jejich oči střetly.

Bylo to tak silné, že si spisovatelka prý ani nevšimla, že chlapík pořád pije pivo, a ten si zas nevšiml, že ona má značnou nadváhu. To byl začátek jejich celoživotního vztahu, v němž však zjevně nefigurovali jen oni dva.

Když si totiž Halininy kamarádky stěžovaly, že je jejich partner opustil, tak jim vždycky říkala, že nejlepší prevence je mít dva milence. Ale dneska už jí dva připadají málo. S postupujícím věkem je, jak tvrdí Pawlowská, nejlepší mít čtyři milence.

Aby byla jistota, že máte lásky co nejvíce. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden