Moje šťastná hvězda

Halina Pawlowská: Jeden muž jí nestačí?

Spisovatelka a moderátorka Halina Pawlowská (64) byla vždy pěkné kvítko a zastávala názor, že jeden milenec zkrátka nestačí. Vždy prý musela mít někoho do zásoby a snad po celý život se jí to dařilo. „Ať je jich tam hodně! Čím víc jich bude, tím víc mě budou milovat,“ pronesla Pawlowská o svém milostném životě.Vyšlo najevo, že byla nevěrná i svému zesnulému manželovi Zdeňkovi (†60), a to právě se svým současným partnerem Karlem (70).

Pořád potřebuje pozornost

Halina vždy údajně preferovala mít víc milenců najednou, aby nakonec nezůstala sama.Zatím jí to vychází, ale proč jí nestačí normální vztah s jedním mužem? Byla vůbec někdy skutečně zamilovaná, když partnery střídala jako ponožky? Halina je prý typ ženy, která potřebuje neustálou pozornost, a to ze všech možných stran.

Když na ni nemá čas jeden, bude ho mít přece druhý. Tenhle životní styl jí zatím vždy procházel, ale jak je na tom teď? Je do svého partnera Karla skutečně zamilovaná, nebo má Halina ještě jiné muže, kteří ji dělají šťastnou? Podle našich tajných zdrojů se Halina s cizími muži občas stýká, ale zda jsou to milenci, to s úplnou jistotou tvrdit nemůžeme.

Jemu to nevadí?

Nicméně je očividné, že Karel není jediným mužem jejího života. On koneckonců ví, jaká Halina je, zná ji mnoho let, takže mu je asi jasné, že zálety jí nebudou cizí. Ale to mu nevěra nevadí? Zdá se, že Karel Halinu zkrátka akceptoval takovou, jaká je.Ví o ní, že je temperamentní, ale když to nikdo nezměnil celý její život, on s tím už prý nic nenadělá. Tím pádem má Pawlowská vystaráno a asi může mít mužů, kolik se jí zlíbí..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden