Můj kousek štěstí

Halina Pawlowská: Téměř kolabuje. Nemůže ani stát!

Moderátorka Halina Pawlowská (60) dospěla do věku, kdy platí krutou daň za ignorování zdravého životního stylu. Vždycky se holedbala tím, že ji zdravá výživa nechává chladnou.

Údajně držela všelijaké diety, často podezřelé. Ty jí na zdraví nepřidaly a kromě toho očividně nefungovaly či měly opačný účinek, kdy moderátorka ještě přibrala. Výsledek? Hmotnost hrozivě narůstá, nebohá spisovatelka nemůže ani stát.

Dlouhé stání jí totiž způsobuje fyzickou bolest. Při natáčení pořadu o vaření trpěla, vydržela stát jen několik minut, pak už nutně potřebovala odpočívat v křesle. Za nejpřirozenější polohu teď považuje sezení.

Natáčení se kvůli pauzám mnohokrát protáhlo až dlouho do noci. Pawlowská doplatila na to, že si ze své obezity dělala vždycky jen legraci, mimochodem zdařilou, ale nikdy s ní účinně nebojovala. Při tak vyhrocené tloušťce se měla obrátit na lékaře a žádat pomoc.

Také stravu bylo třeba radikálně změnit, orientovat se na ovoce, zeleninu, omezit tučná a sladká jídla. To ostatně může udělat i teď. Otázka je, zdali už není pozdě. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden