Moje šťastná hvězda

Halina Pawlowská: Zanedbává hygienu?

Domácí práce nejsou zrovna moc oblíbenou činností spisovatelky, herečky a scenáristky HALINY PAWLOWSKÉ (62). Co ale má ráda ze všeho nejméně, je mytí nádobí! I proto si kdysi pořídila myčku, aby nemusela všechno mýt sama. Dnes už má ale ještě jednoho pomocníka, který jí s mytím nádobí pomáhá! A není to člověk!

Vylízává misky i talíře

Přiznala se totiž, že nechává skoro všechno nádobí umývat svého psa, respektive ho nechává vylízávat talíře a misky. Pak je prý mytí v ruce i v myčce mnohem efektivnější. „Máme dva psy a Obřík je takový náš předprogram,“ směje se Pawlowská. Když ale vyšla pravda najevo, pořádně to prý od svých fanoušků schytala. Její přátelé tvrdí, že jí přišlo hned několik zpráv, v nichž se lidé ptají, zdali ví, že je to extrémně nehygienické. S tím si ale moderátorka a spisovatelka rozhodně hlavu neláme. Psy totiž bere jako právoplatné členy své rodiny a rozhodně jí v souvislosti s mytím nádobí nenapadne rozlišovat psa od člověka a naopak.

Nikdo jí nechce pomoct

Možná se řídí prokázanou pravdou, že psí sliny jsou mnohem čistší než ty lidské. Navíc, když jí nikdo jiný nechce s mytím nádobí pomoct, musí vzít za vděk svým čtyřnohým chlupatým mazlíčkem. Ještě by ho mohla třeba naučit vytírat, vařit a vysávat a byl by to skutečný pes k nezaplacení. Kdoví, třeba ho podobné kousky pomalu učí. Slavná Halina Pawlowská přece jen není úplně typická hospodyňka, jak si představujeme, aby všechno zastávala sama.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden