Můj kousek štěstí

Halle Berry - Třikrát se rozvedla, na prince už nevěří

Můj kousek štěstí

Držitelka Oscara, Bond girl, druhá nejkrásnější dívka USA roku 1986. Nic z toho jí ale trvalé štěstí v osobním životě nepřineslo.

Prožila dětství jako z hororu. Vídala, jak otec bije matku i sestru. Vyčítala si, že násilníka nedokázala zastavit. „Tvrdé pro mě bylo, že mně nikdy neublížil,“ konstatovala. „Vyrovnávala jsem se s velkým pocitem viny, protože jsem viděla sestru protrpět si skutečně příšerné peklo.“

Cítila se bezmocná, a dokonce i jako spoluviník, protože nic neudělala. Bylo pro ni nesmírně těžké to pochopit, psychicky se zotavit a získat sebevědomí. V paměti jí utkvělo, jak otec matku skopl ze schodů. Matka se rozvedla, když byly Halle čtyři roky. Od té doby holčička surovce už neviděla.

Nemyla se celé týdny

Již během školních let se Halle projevovala jako ctižádostivá a pilná žákyně. V sedmnácti letech ji objevil modelingový svět, záhy se odstěhovala do New Yorku přesvědčena o tom, že dobýt jej možná nebude zase tak těžké. Ovšem začátky

Zbývá vám 75% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden