Můj kousek štěstí

Hana Gregorová: Co má se svým důvěrníkem?

Mluví o ní jako o „Hance“, ví o jejích nejniternějších pocitech, drží nad ní ochrannou ruku. Je to začátek další lovestory s fatálním koncem?  

Ze vztahu s o třicet let mladším exmilencem Ondřejem Koptíkem by se Hana Gregorová (65) bývala mohla ponaučit.

Uctíval ji jako bohyni. „Žádá mě o ruku snad každý den,“ chlubila se Gregorová. Jenomže záhy se z něho vyklubal feťák s pornominulostí. Milostná pohádka tak skončila ze dne na den, když Gregorové došla trpělivost s jeho drogovými eskapádami.

Snažila se ho přimět, aby se šel léčit. Marně. Jeho blouznění už nemohla snášet, a tak svého hřebce vystěhovala z bytu. Následovala smršť Koptíkových mstivých pomluv a vytahování intimních informací o ní na veřejnost.

Ze života jí udělal peklo. Poštval proti herečce přátele i kolegy a kdo ví, zda právě to nesouviselo i s jejím vyhazovem z divadla, které jí dříve patřilo. Nejspíš každý by si pomyslel, že románek s fanatickým zajíčkem byl pro herečku lekcí, která ji před dalším podobným vztahem varuje.

Z rozchodu se však ještě pořádně neoklepala a už je spojována s dalším pochybným mladíkem.     Tentokrát jde o jistého pana F. a ironií osudu je, že má být známým Koptíka. Podle dostupných informací je mu také kolem třiceti let a to, že jsou si s Gregorovou s dotyčným nyní blízcí, nasvědčuje mnohé.

O Gregorové mluví jako o Hance, zná její pocity, tlumočí její slova… Je jasné, že spolu důvěrně mluví a tráví čas. “Ani v nejhorším ji nenapadlo, co všechno si bude muset o sobě přečíst. Největší problém má s tím, že je to vše překroucené a Ondřej Koptík vykládá různé situace tak, aby vypadal co nejlépe,“ říká jistý pan F.

, který vystupuje jako její ochránce. „Celá záležitost s drogami, kvůli kterým se Hanka s panem Koptíkem rozešla, rozhodně nebyla kvůli pár gramům trávy, jak tvrdil,“ ví také. „Jednou ho Hanka našla sedět doma na dojezdu a měl oči vyvrácené v sloup,“ vyprávěl.

Kde a za jakých okolností toto všechno asi Gregorová s dotyčným probírá?     Jde jen o nevinné schůzky u kávy? Slavná herečka by však jistě netoužila po tom, aby byla spatřena na veřejnosti s dalším neznámým mužem a spustila tak další vlnu spekulací.

Proto se nejspíš vídají v soukromí. V tu chvíli ale vyvstává otázka, zda mezi stále sexappealem nabitou divou a jejím důvěrníkem už nevzniklo něco víc. „S Hanou jsme si teď blízcí,“ přiznává tajemně sám mladík.

A o Haně je už dobře známo, že ji mladí samci dost zajímají. Nepodlehla snad dalšímu zajíčkovi? Byla by schopná se vrhnout po hlavě do vztahu opět s o třicet let mladším mužem, navíc kamarádem proklínaného exmilence? Chce mu snad také otevřít své srdce a riskovat, že vše následně použije proti ní? Pokud by se s ním však skutečně zapletla, byl by to pořádný průšvih i společenský, protože, o panu F.

také víme, že je ženatý a má děti. Věřme tedy, že Gregorová má dost rozumu a z testosteronových krasavců už je vyléčená, jen se potřebovala svěřit někomu, kdo ji vyslechne, utěší, což je zcela pochopitelné.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden