Moje šťastná hvězda

Hana Gregorová: Dusí již už láska jejího zajíčka?

Drsná škola prý na něj zabrala!

Své soukromí si HANA GREGOROVÁ (64) vždycky pečlivě střežila. V okamžiku, kdy jí ale do života vstoupil ONDŘEJ KOPTÍK (32), měla veřejnost její soukromí jako na stříbrném podnose. A to mělo mít negativní dopad i na jejich vztah! Ztráta soukromí ji totiž děsí!

Už jen to, jakým způsobem pronikla na veřejnost zpráva o jejich poměru, vyvedlo údajně Gregorovou pořádně z rovnováhy. Podle našich informací sice nadšená nijak nebyla, ale co se dalo dělat. Zpráva o jejím mladém milenci byla venku a na ní bylo, aby se k tomu postavila s noblesou sobě vlastní. Všechno to divadlo a humbuk, který následně vznikl, si mohla herečka ušetřit, kdyby udržela svého hřebečka na uzdě. Ten měl totiž potřebu o své nehynoucí lásce k téměř o 30 let starší ženě všude a se všemi mluvit. A to udělalo slovenské divě citelnou čáru přes rozpočet. Média a veřejnost najednou věděla snad o každém jejím kroku, dokonce i tom, který ještě sama ani neudělala. Bylo na čase zasáhnout, než se její do té doby relativně poklidný život změní v nemilosrdnou štvanici a ona se stane lovnou zvěří.

Příliš sladká budoucnost

Snad od prvního okamžiku, kdy Koptíka novináři oslovili, líčil svou lásku ke Gregorové jako jednu velkou úžasnou romanci. Básnil o tom, jak by s ní chtěl strávit zbytek života a jak by si přál, aby s ním Hanka vychovávala jeho děti z prvního manželství. Kdykoli se objevili společně na veřejnosti, neustále svou vyvolenou objímal, hladil, letmo líbal na tvář a zahrnoval ji svou pozorností. Na tom by snad nebylo nic až tak hrozného, kdyby jeho chování nehraničilo s nevkusností. Chvílemi se dokonce zdálo, že sladké projevy lásky jsou nepříjemné i samotné herečce. Veřejně však svého milého nikdy nenapomenula, tu a tam mu jen věnovala výchovný pohled. Lidé z blízkého okolí Gregorové se shodli na tom, že od jistého okamžiku jí začalo vadit nejen to, jak přátelsky se Koptík o jejich soukromí vybavuje s novináři, ale i jeho mnohdy přehnané projevy náklonnosti.

Jasně mu vysvětlila, jak se má chovat.

Musel přijmout pravidla

Vzhledem k tomu, že se situace v posledních měsících zásadně změnila, proslýchá se, že mladý hřebeček dostal doma od herečky pořádně přes prsty a zároveň také nůž na krk. Pokud chce Koptík i nadále stát po boku ohnivé Gregorové, bude muset přijmout její pravidla hry – méně, nebo ideálně vůbec, nemluvit a projevy lásky omezit na dobu, až budou v soukromí. A zdá se, že mladý milenec srazil paty k sobě, sklopil hlavu a poslušně vše odkýval. Nyní se tak k většině spekulací vyjadřuje pouze Gregorová. „Chodíme všude možně, ale ne všude jsou média,“ snažila se nedávno na slavnostní premiéře muzikálu Ples upírů herečka vyvrátit fámy o tom, že se s Koptíkem rozešli. Podle ní je nyní vše zalité sluncem. No, aby také ne, když mladý milenec konečně dělá to, co má!

Trénuje ho, aby ustál tlak

Herečka se svěřila, že se snaží být vůči všem pomluvám a spekulacím imunní. Hází je za hlavu. Kdyby prý ale byla slabší povahy, tak už by možná skočila z Nuseláku. Obavy ale měla o Koptíka, pro kterého byl drsný svět českého showbyznysu španělskou vesnicí a podle ní netušil, co od něj očekávat. „Trénuju ho, už to pochopil,“ uvedla s tím, že zakázala Koptíkovi komukoli cokoli říkat a na cokoli odpovídat. „On byl tak hodný, že si myslel, že jsou všichni novináři také hodní,“ brání svou lásku Gregorová, až to působí, že z Koptíka dělá nesvéprávného, aby omluvila jeho chování.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden