Můj kousek štěstí

Hana Gregorová: Když chlapa, tak zajíce!

Záviděníhodným sebevědomím překypuje herečka slovenského původu Hana Gregorová (63), vdova po herci Radoslavu Brzobohatém (+79). Ačkoli údajně neví co dřív, hraje totiž v seriálu Přístav a zároveň je principálkou Divadla Radka Brzobohatého, nevylučuje, že by prázdné místo po zesnulém manželovi mohl v jejím srdci vyplnit někdo jiný.

Sice se nechala slyšet, že představit si to neumí, nicméně připouští tu možnost. Zato však rezolutně odmítá, že by měla podezřele blízko k ženatému slovenskému herci Františku Kovárovi (69). Prý jsou jen přátelé a kolegové, hráli spolu ve slovenském seriálu Chlapi nepláčou.

A ukazuje se, že energií jiskřící třiašedesátileté tmavovlásce připadá věk zmíněného umělce neúměrně vysoký. "A když už do pekla, tak na mladším koni," podotýká principálka se smíchem. Znamená to snad, že temperamentní Hana Gregorová už netrpělivě čeká na zajíčka? Nedivili bychom se.

Radoslav Brzobohatý zemřel více než před třemi lety. Tři roky samoty, to je pro umělkyni stále plnou životních sil velmi dlouhá doba. Najde se už konečně vhodný koloušek, pro kterého by zahořela plamenem?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden