Můj čas na kafíčko

Hana Gregorová: Odpustí jí Bohdalová vůbec někdy?!

Odpustit nenáviděné sokyni přináší zpravidla úlevu. O tu však Jiřina Bohdalová (89) patrně nestojí a nenávidí Gregorovou zatvrzele dál.


Přitom je to čtyřicet let, co jí Slovenka odloudila manžela Radoslava Brzobohatého (†79). Ten už navíc není mezi námi, tím spíš by se čekalo, že Jiřina Haně konečně odpustí.


„O tom, že Radek někoho má, jsem se dozvěděla jako poslední, zato s plnou silou. Radek mi řekl, že s dotyčnou čeká dítě. To nebyl běžný úlet, obyčejná bokovka,“ vypráví herecká ikona v nejnovějším životopise.


Radoslav se zakoukal do očí Hany Gregorové. Jiřina Bohdalová to nesla velmi těžce.

Zdůrazňuje, že po obyčejných bokovkách nepátrala, byla si jista, že její manželství je jako skála, která všemu odolá. S Radkem je spojovala i milovaná práce, to bylo také pevné pouto.

„Bylo mu padesát, to bývají u mužů kritické roky, kdy si potřebují dokázat, že nestárnou,“ říká smutně. „Ta druhá byla cílevědomá, umanutá a dobře vybavená,“ dodává s trpkostí.

Gregorovou zjevně ani nedokáže nazvat jménem. Tehdy přemýšlela, že se za ní vypraví a zfackuje ji, pak to zavrhla a rozhodla se zachovat si hrdost. Pokud Hana Gregorová čeká na odpuštění, kdoví, zda se vůbec dočká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden