Moje šťastná hvězda

Hana Gregorová: OPRAVDU SE ZNOVU TOUŽÍ SPÁLIT

Přestože má za sebou herečka HANA GREGOROVÁ (65) nelehké období, během kterého se stranila lidí, nedávno se objevila opět na veřejnosti a vypadala, že už je znovu ve formě. A co víc, ostuda kvůli zajíčkovi ji vůbec neodradila od toho, aby si nehledala dalšího!

Vdova po české legendě RADKU BRZOBOHATÉM (†79) vloni zažila pěkně bouřlivý rozchod s o 32 let mladším exmilencem ONDŘEJEM KOPTÍKEM (34). Ten své „zlomené srdce“ ventiloval do médií a na sociálních sítích. Celý národ tak mohl slyšet erotické verše, které popisovaly jeho milostné hrátky s Gregorovou. Herečka se pak celé měsíce schovávala před novináři, chodila po ulicích v tmavých slunečných brýlích a k ostudné aféře zachovávala nekompromisní mlčení.To prolomila až nyní. A dokonce tvrdí, že se veřejnosti nijak nestranila, protože to prý neměla zapotřebí. „Já jsem silná žena, já se nebojím,“ prohlásila se smíchem Gregorová. Důvod, proč se prý vyhýbala novinářům, byl ten, že jich před jejím domem neustále číhaly hotové houfy. „Zkuste si vyjít ven, když je jich tam pořád tolik,“ vysvětlovala své dřívější zdrženlivé chování Hana. Zda je to opravdu tak, nebo jen nechce přiznat, že se za chování svého povedeného exmilence styděla, si můžeme jen domýšlet.

Hana Gregorová, Ondřej Koptík

Nicméně ani přes obrovské zklamání ve vztahu s Ondře jem Koptíkem na lásku nezanevřela. I v příštím výběru by si prý nevolila muže svého věku, naopak.

Lukáš Tůma, Hana Gregorová: Tento mladík jí doprovázel na Česko-Slovenském plese

Život s kolouškem se jí zalíbil

„Chtěla bych určitě někoho mladšího,“ prohlásila Gregorová, které se život po boku mladšího muže očividně velmi zalíbil a v poslední době se mladíky opět ráda obklopuje. Co na tom, že si z ní i její slovenští kolegové dělali legraci a že od samotného začátku vztahu s Koptíkem všichni zpochybňovali, že by ji mohl opravdu milovat pro něco jiného než pro její naditou peněženku. Gregorové zkrátka sebevědomí nechybí a už s Koptíkem ji velmi zlobilo, že nikdo nevěří, že by jeho láska k ní byla upřímná. Nyní je ale herečka oficiálně bez partnera. A vyvrátila také spekulace, že by s Koptíkem byla opět v kontaktu. „Je to nesmysl,“ odmítla Hana s tím, že ani nesleduje jeho současný život.

Hana Gregorová: Je snad muž, jehož totožnost tají, jejím novým objevem?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden