Moje šťastná hvězda

Hana Gregorová: Ponižující rozchod?

Poznala, že ji zajíček využívá?

Už to vypadalo, že herečka HANA GREGOROVÁ (64) konečně po smrti manžela našla muže, o kterého se může opřít. Jenže ten teď zmizel.

Mladíček ONDŘEJ KOPTÍK (32) projevoval svoji lásku zvláštním způsobem. A je možné, že právě to bude hřebíčkem do rakve jejich vášnivého vztahu. Když RADEK BRZOBOHATÝ (†79) před čtyřmi lety zemřel, Gregorová dlouho nosila ve svém srdci smutek. Dokonce se nemohla rozloučit s urnou s ostatky svého manžela a trvalo, než našel své místo odpočinku. Málokdo věřil, že si Hanka znovu najde muže. Možná kamaráda, ale že se objeví mladík, s nímž bude prožívat spalující vášeň, to šokovalo všechny. Nejspíš i její rodinu.

Asi mě zabije

Hanka musela počítat s tím, že vztah se stane středem zájmu, přesto trpělivě odpovídala na všetečné otázky. Durdila se, že zatímco si muž najde mladší milenku, tak to všichni berou jako normu, ale vztah starší ženy s mladším mužem pobuřuje. Má pravdu. Proč by si ona nemohla užívat hřejivé náruče charismatického milence? Jenže Ondřej se choval přinejmenším zvláštně. Právě díky němu vše prasklo, když na sociální síti zveřejnil soukromé fotky s Hankou a její rodinou. K jedné z nich dokonce připsal, že ho Hanka asi zabije, až zjistí, že snímek zveřejnil. Není divu, že ho okolí začalo podezírat, že spíš než Hanku miluje zájem o svou osobu.

Zásnuby ve velkém

Velké pozdvižení pár vyvolal na svatbě Hančina syna ONDRY (33) s TAŤÁNOU KUCHAŘOVOU (28), kde měl zejména Koptík neustále potřebu Hanku otlapkávat a líbat. Rozzářené Hance to kupodivu nevadilo, přitom bychom řekli, že ona, rázná žena, svého milence umírní. Muselo jí samotné dojít, že takové divadlo není nutné. Vrcholem všeho pak byly „zásnuby“, které zdokumentovali fotografové jednoho deníku. Vyznání lásky, pokleknutí na kolena, srdcervoucí žádost o ruku, kterou Koptík četl z papíru. To vše se odehrálo vysoko v horách v rakouských Alpách. Že by šli oni fotografové náhodou kolem, tomu by věřil málokdo.
Přivolal si je Koptík bez svolení Hanky? Nebo s tím souhlasili oba?

Hloupě mu naletěla?

Těžko říct, zda Koptík Hance tak popletl hlavu, že by se nechala znemožnit před celou veřejností a po oněch velkých zásnubách, které hned druhý den vyšly v novinách, jej nevykázala do patřičných mezí, nebo šlo o promyšlenou hru jich obou. K čemu by to ale Hance bylo? Dnes je ale jasné, že se něco změnilo. Objevily se zprávy, že rodina Hanky už má celého divadla dost a nad jejím chováním kroutí hlavou. Sama nová snacha Gregorové Táňa sice řekla, že je vše v pohodě a že Hance přeje, aby byla šťastná, ale ono co odpovídat. Pokud mají její blízcí pocit, že naletěla slavomanovi, těžko to budou hlásat do médií. Něco se ale ve vztahu Gregorové a Koptíka změnilo.

Ostuda i pro Radka?

Od jisté doby Hanka chodí do společnosti sama a ony pomyslné vdavky prý nejsou na pořadu dne. Už to vypadalo, že se dvojice rozešla, pak se  ale objevily snímky z dovolené, kdy si oba milenci užívají ve vířivce. A jak se podařilo zjistit, Koptík s Hankou stále bydlí. Je tedy vše v pořádku? Podle našich informací Hanka svému zajíčkovi tak trochu přistřihla křidélka. Zřejmě si uvědomila, že nejen sebe, ale i svoji rodinu staví do nelichotivého světla, když se tak okatě předvádí s milencem. A myslet by měla i na památku svého zesnulého manžela. Hanka navíc řídí divadlo, které nese Radkovo jméno, a není zrovna reprezentativní, když vdova takto pobuřuje veřejnost.Mohlo by to odradit nejen sponzory, ale i diváky.

Co z toho má ona?

Ve vzduchu ale visí jedna otázka. Jak je možné, že by vždy rázná Hanka dokázala podlehnout někomu, kdo ji jen využívá, a dokázala by se chovat tak, že se spíš zesměšňuje? Opravdu je tak poblouzněná láskou? Nebo něco dělá i ku prospěchu svému? Záleží na tom, co by z toho všeho mohla mít Hanka. Možná že jí vyhovuje společnost mladého kolouška a je ochotná nad lecčím zavřít oči. Ostatně i mnoho zámožných pánů, kteří se nechají vábit mladými dívkami, také ví, že je ony krásky obdivují i kvůli penězům. Hanka byla vždy vůdčí osobnost, tak trochu zastávala i chlapské role a je možné, že podobně jako pánové tvorstva uvažuje.

Uteče od ní?

Žádný z této dvojice pravděpodobně nečeká, že si budou budovat vztah se vším všudy. Potomky si už nepořídí, i Ondřej své děti už má, takže své genetické stopy na planetě už zanechal. Pokud si Hanka chce jen užívat, nemusí od svého partnera čekat vroucí lásku, která bude trvat až do konce. A možná s tím i sama počítala. Možná byla ochotná přimhouřit oči nad tím, že by její milý kromě jejího srdce uzmul trošku té pozornosti, která se k ní i k její rodině vztahuje. Přece jen se ale teď něco změnilo. Pár se veřejně už moc neukazuje a je otázka, jestli to bude oběma vyhovovat. Hlavně tedy Ondřejovi, který možná toužil po pestrém životě po boku temperamentní Hanky. Budou mu stačit jen společně trávené večery, venčení psa a procházky bez dozoru cvakajících fotoaparátů?

Je to na celý život?

Ondřej je dnes vnímaný jako zajíček, který se pase na slávě své partnerky, bohužel se ale hodně přičinil sám zveřejňováním fotografií na své sociální síti, kde právě i jednou zmínil, že ho Hanka asi zabije, až na to přijde. Na jeho profilu ale ony snímky už nenajdeme. Možná je to strach z Hanky, možná si sám uvědomil, že tím svoji milou moc netěšil. Blízcí Gregorové tvrdí, že Hanka vztah sice nebere na lehkou váhu, ale uvědomuje si, že to nejspíš není na celý život. Teď prý dostala konečně rozum a pochopila, že události předešlých měsíců ji spíše zesměšňovaly. Když se ale naskytla příležitost, tak co by ji nevyužila. Jen doufejme, že její mladičký milenec toho zase nevyužije víc, než je třeba.

Dříve chodila do společnosti se synem Ondrou, toho ale vystřídal koloušek Ondra, když si mladý Brzobohatý našel Táňu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden