Můj kousek štěstí

Hana Gregorová: Tohle jí Koptík neodpustí!

Před nedávnem jsme vás informovali o tom, že vztah herečky Hany Gregorové (66) a jejího o třicet dva let mladšího milence Ondřeje Koptíka (34) zdárně pokračuje. Už dlouho totiž spolu nebyli nikde vidět, sám mladík však sdělil, že jsou v kontaktu a vyvrátil tak veškeré spekulace o rozchodu.

Teď se k nám dostávají další zprávy ze soukromí páru. Prý to mezi nimi není zdaleka tak růžové, jak to vypadá. Podle informací je vztah poněkud nevyrovnaný. Zatímco Gregorová má mladého partnera evidentně spíše jako zpestření, Koptík touží vztah posunout dál.

Lásku by chtěl posvětit manželstvím. Už podruhé proto Hanku prý požádal o ruku. Jenomže nepochodil. „Hanka mu dala jasně najevo, že cokoliv spojené s manželstvím nechce absolvovat. Což Ondřeje hluboce zasáhlo,“ sdělil informátor.

A to se samozřejmě neobešlo bez následků. Milenec se asi rozhodl dát Gregorové za vyučenou. Ukázat jí, že když bude chtít, klidně se obejde i bez ní, a tak vycestoval jen se svými dětmi do zahraničí.

Jednoduše herečce utekl a teď dává na internet fotografie, jak si bez své lásky užívá v rakouském horském středisku Kaprunu. Možná doufá, že to Gregorovou zlomí a po návratu mu konečně řekne ano. Jenože co když ne? Pokud bude Koptíka herečka dál odmítat, mohl by se naštvat a jednoho dne ji i opustit! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden