Můj kousek štěstí

Hana Krampolová: Boj o život!

Herec Jiří Krampol (80) má teď velké starosti se svou manželkou Hanou Krampolovou (57). Už dlouho se jeho choť potýkala se zdravotními problémy. Měla jeden karambol za druhým. Do toho ještě její excesy kvůli alkoholu v kombinaci s léky na bolest a na uklidnění.

.. Zlomeniny kolene, ramena.... Nevvycházela z péče lékařů. Nikdy však nešlo o nic tak vážného, co by ohrožovaslo její život. Teď ale Krampol o svou ženu trne hrůzou. Po kolapsu ji odvezli do nemocnice a lékaři jí nedávají mnoho nadějí.

„Stav Hanky je opravdu velice vážný,“ potvrdil Krampolův manažer s tím, že Hanka v poslední době vůbec nejedla, jen kouřila a pila pivo, a tak výrazně zhubla. Posléze prý úplně přestala komunikovat. „Neumíte si to ani představit, kouřila stovku denně.

Zapalovala jako smyslů zbavená jednu od druhé,“ sdělil. K tomu už snad ani není třeba co dodávat. S takovou zátěží organismu ani není čemu se divit, že se zhroutila. A co hůř, Krampolové, která byla umístěna na jednotku intenzivní péče, lékaři dávají jen 30 procent na přežití.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden