Můj kousek štěstí

Hana Kynychová: K moři se nejelo! Finanční tíseň?

Úplně bez peněz! Ano, v tak neradostné situaci se ocitla známá cvičitelka a moderátorka Hanka Kynychová (48). Dokonce si letos ani nedopřála s manželem a dětmi dovolenou u moře, protože na ni její rodina zkrátka nemá.

Populární cvičitelka si zkrátka musela odpustit radovánky v průzračně čisté mořské vodě a večery v romantických pobřežních hospůdkách. Sama Kynychová smutně a nerada přiznala, že důvodem je skutečně finanční situace její velké rodiny.

Hančino cvičební studio se přesunuje z pražských Modřan na Pankrác. Kynychová tak rozhodla, domnívá se, že pro stěhování nastala správná doba. Našla si prostory na Pankráci, které za pomocí manžela rekonstruuje.

Stojí je to všechny peníze a čas. Hanka Kynychová s partnerem se tvrdohlavě rozhodli, že si nové studio postaví sami. Veškeré odborné stavební práce dělá manžel, protože ho to prý baví, ale i Hanka se k těžké práci umí postavit.

Je to obdivuhodné, ale zároveň psychicky i fyzicky náročné. Možná by bylo lepší najmout si zkušené řemeslníky. Doufejme, že si pracovitá dvojice neukousla větší sousto, než na které stačí..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden