Moje šťastná hvězda

Hana Maciuchová prý odmítá léčbu! Proč to dělá?

Herečka prý nechtěla podstoupit chemoterapii!

Všichni drží palce HANĚ MACIUCHOVÉ (70) při boji s vážnou nemocí. Rakovinu, s níž se potýká, by mohla zlikvidovat osvědčená léčba. Tu ale herečka prý odmítla. 

Maciuchová nepatří k těm slavným dámám, které by se zrovna svěřovaly se svými problémy veřejnosti. O to více všechny překvapilo, jak je herečka sdílná a otevřená, co se týká její nemoci. I když s ní chce bojovat intimně, jak sama říká, prozradila víc, než by leckdo čekal.Poradil jí to někdo, aby měla klid od médií a mohla se soustředit na léčbu? O ní něco naznačila i nedávno. A spoustu lidí tím šokovala.

Nechce se léčit?

Maciuchová měla přiznat, že odmítla důležitou součást léčby. Chemoterepii. Poprosila média, aby toto vzkázala jejím fanouškům. Proč se ale herečka vzdala něčeho, co by jí mohlo zachránit život? Maciuchová ještě dodala, že se bude léčit jiným způsobem. Neriskuje tím ale své zdraví?

Strach o její zdraví sílí

Fanoušky populární Miriam Hejlové zajímá, jakou léčbu herečka podstoupí. V některých případech chemoterapie není potřebná. Jindy se naopak zase doporučuje jen preventivně. Je možné, že by se Maciuchová odevzdala do rukou léčitele? „Pokud by to byl hazard se životem, nemyslím si, že by to podstoupila,“ řekla nám kolegyně Maciuchové. Zároveň prozradila, že se herečka s problémy nikomu nesvěřovala. Doufejme, že lékaři by jí případné špatné kroky rozmluvili. Maciuchová ale prý za několik dní prozradí více, takže vás budeme brzy informovat.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden