Můj kousek štěstí

Hana Maciuchová: Stihla ji další rána

Smolné období herečky Hany Maciuchové (71) nebere konce. Ještě donedávna bojovala se zákeřnou rakovinou, spoustu energie jí vzala náročná léčba. Přála si, aby další rok byl lepší, přívětivější. Jenomže i letos ji pronásleduje trápení. Trne strachy kvůli nemocnému tatínkovi!

Její sedmadevadesátiletý otec Josef Maciuch se podle našich informací pere s velmi vážnou, blíže nespecifikovanou chorobou a v posledních dnech se mu mělo velmi přitížit. Herečka má teď na pilno, protože všechen volný čas tráví u tatínka v Olomouci.

"Hanička je teď neustále u táty, protože na tom není dobře. Do Prahy se vrací pouze za prací a pak zase jezdí do Olomouce," sdělil člověk z blízkého okolí Maciuchové. "O našeho tatínka se v Olomouci dominantně stará naše sestra Silvie," řekla k tomu sama herečka.

Více se ale nechce k záležitosti vyjadřovat. "Jde o soukromou záležitost, respektujte to, prosím," dodala s neskrývaným zármutkem. Aby toho nebylo málo, před nedávnem Hana Maciuchová navíc přišla o svoji milovanou práci v divadle na Vinohradech.

Na Vinohradech byla členkou souboru od roku 1971, cítila se tam jako doma, své kolegy považovala skoro za svou rodinu. Představení Loupežník, ve kterém hrála, mělo však v březnu derniéru. Maciuchové vzali i hru Ideální manžel, představení bylo přerušeno an podzim a od té doby stále nebylo zařazeno do programu.

"Divadlo je přitom pro herečku alfou omegou všeho. Vyléčilo jí každou bolístku na duši. Přejeme jí hodně síly, aby vše zvládla. .

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden