Můj čas na kafíčko

Hana Mašková zemřela tragicky ve chvíli, kdy chtěla začít opravdu žít!

Můj čas na kafíčko

Za svůj krátký život dosáhla fantastických úspěchů, za svobodu pak zaplatila daň.

Byla na světě jen krátce, ale zanechala nesmazatelnou stopu. Slavná česká krasobruslařka Hana Mašková (†22) prožila skvělé úspěchy i velkou lásku. Brutální autonehoda jí pak už nedovolila, aby si uspořádala život podle svých představ.

Než přišla Hana Mašková (†22) na svět, prožila její maminka krutý životní šok. Byla provdaná za muže, který bohužel trpěl psychickou nemocí, zaviněnou nádorem na mozku. Měli spolu dvě děti.

V záchvatu šílenství muž obě děti ubil k smrti a pak se oběsil. Maminka budoucí slavné krasobruslařky tak přišla v jeden den o tři blízké osoby. Nebylo divu, že když se potom znovu vdala a na svět přišla malá Hana, hlídala ji matka jako oko v hlavě.

Za úspěchy stála tvrdá dřina

Otec pracoval jako číšník v hotelu Paříž, matka jako kuchařka ve školce. Ke krasobruslení se malá Hanka dostala ještě v

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden