Můj kousek štěstí

Hana Vagnerová: Chce dobýt svět

V Čechách je herečka Hana Vagnerová (36) známá třeba z krimiseriálu Expozitura bezpochynby za hvězdu. Jí to ale nestačí. Vždy měla ambice prorazit v zahraničí, třeba v Hollywoodu. Kráčet po červeném koberci po boku Gwyneth Paltrow (46) a Angeliny Jolie (44).

Jenomže zatím se jí to i přes veškerou snahu nedaří. Jakoby nikoho ve světě nezajímala! Už před časem neváhala zahodit kariéru v Čechách a odjela za velkou louži. Brala to hodně vážně. Studovala tam angličtinu a obrážela castingy.

Skončilo to ale bez úspěchu. Za chvíli Vagnerové došly peníze a ona se musela vrátit do své domoviny. Neodradilo ji to však od toho, zkusit štěstí znovu. Oopět vyráží za vysněnou slávou, tentokrát ovšem nikoli do USA, ale do Itálie, kde by ráda prorazila nyní.

Teprve se ale musí nučit italsky. "Začala jsem se učit italsky a chtěla bych tam chodit do školy," nechala se slyšet herečka s tím, že je to jedna z jejích nejoblíbenějších zemí. Prý tam shodou okolností dostala pozici herecké agentky.

Čeká ji však na jihu větší štěstí? To je je otázka. Aby mohla v Itálii brát filmové, či seriálové nabídky, musela by umět perfektně italsky, jak se ale zdá, to je zatím hudba budoucnosti. Navíc už dávno není dvacetiletá lolitka a s přibývajícími roky je pro herečku čím dál těžší sehnat práci.

Neměla by raději využívat zájmu tady v Čechách? Vždyť tu má lukrativních kšeftů více než dost. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden