Můj kousek štěstí

Hana Vagnerová: Najde muže na inzerát?

V těžké situaci se ocitá herečka Hana Vagnerová (36). Ještě donedávna byla spojována s kameramanem Martinem Žiaranem (40). Chodili spolu několik let a dokonce se i zasnoubili. Roky však plynuly a svatba stále v nedohlednu.

Vagnerová to vysvětlovala tím, že je kolem veselky spoustu zařizování a do toho se jim nechce. Nebyla to však jen zástěrka toho, že jejich láska ochladla? Bylo totiž vidět, že by si stát se vdanou paní přála a sní i o rodině.

Však už na to má nejvyšší čas. Jenomže teď přišla studená sprcha. Vztah se jí rozpadnul! "Přátelé, když je single i tahle nádherná, úžasná, veselá a citlivá bytost, uvědomte si, že to nic neznamená,“ práskla na ni kamarádka slovy na internetu.

Co se mezi nimi stalo? Vždyť ona svého přítele vždy vychvalovala do nebes. Říkala o něm, jak je charismatický, inteligentní, má skvělý smysl pro humor... Utnul snad rozchod on? Ať už je to jakkoli, Vágnerová prožívá velký smutek, že její plány o svatbě a dětech se zhroutily jako domeček z karet.

Možná ale, že se ještě všechno v dobré obrátí díky její kamarádce, která ke svému statusu ještě připsala, aby se Haně ozvali všichni, kdo jsou do ní tajně zamilovaní. Nepochybujeme o tom, že se brzy někdo takový najde, kdo herečce ztracenou lásku vynahradí.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden