Moje šťastná hvězda

Hana Zagorová a Štefan Margita: Drsné hádky kvůli její svéhlavosti

Chce mu být nablízku za každou cenu, jemu se to ale příliš nelíbí. Zpěvačka Hana Zagorová (72) touží být svému manželovi Štefanu Margitovi (62) vždy a všude oporou. On se živí jako operní pěvec, tím pádem tráví hodně času na zkouškách a následně na pódiích.

Svou práci zbožňuje, protože má možnost živit se tím, co ho baví. Navíc může díky své práci cestovat po celém světě a toho si velmi váží. Vyrazil už například i do New Yorku, kde ho jeho žena Hanka pochopitelně doprovázela.Margita je sice rád, že ho jeho žena podporuje, ale přiznal, že ne vždy je to ideální.

Vůbec nemá klid

Když musí Margita kvůli práci vyjet z České republiky, očekává se od něj v cizích zemích naprosto prvotřídní výkon.Tím pádem musí hodně trénovat, aby při představení neudělal žádnou chybu, která by mohla jeho vystoupení zkazit. Proto je vždy jen celé dny zavřený v divadle a zkouší. Co mezitím dělá jeho drahá polovička? Zagorová se prý prochází po daném městě, prohlíží si památky a nakupuje.

Bere to jako takovou malou dovolenou. Jenže to se jejímu manželovi vůbec nelíbí, protože o ni má strach. Ne každé město zná dokonale a ne všude jsou podle něj lidé zrovna vlídní. Když s ním prý Hanka jede někam za pracovními povinnostmi, on se v divadle téměř celou dobu strachuje.

Už se i ztratila

Jednou už se dokonce naplnily i Štefanovy nejhorší představy. Mezitím co zkoušel v divadle v New Yorku, Hanka si pochopitelně jako vždy prohlížela město a nakupovala. Nicméně nejspíš byla nad něčím zamyšlená a nevšimla, si, že nastupuje do špatného autobusu. A ten ji dovezl do jedné z nejhorších newyorských čtvrtí. I ona sama přiznala, že byla strachy bez sebe. Všichni na ni prý hleděli nepříjemnými pohledy, jako kdyby si říkali, co tady chce. Rychle vystoupila a jela zpět.

Strhla se hádka

Když tuhle příhodu Zagorová vyprávěla svému muži, pochopitelně byl rád, že je jeho žena v pořádku, ale na druhou stranu zároveň pořádně zuřil. Od té doby je ještě víc přesvědčený o tom, že by Hanka měla zůstávat doma. On by byl víc v klidu a ona by byla v bezpečí. Nicméně podle Hanky je to prý absurdní a směšné, není přece žádná malá holčička, která se o sebe neumí postarat, a manželův názor se jí vůbec nelíbí.

Prý rozhodně neplánuje sedět doma, zatímco on bude cestovat. Přesně kvůli tomu se u nich doma neustále jen hádají a jejích známí nerozumějí tomu, co se mezi nimi děje. Pokud se neshodnou, mohlo by je to časem stát manželství.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden