Moje šťastná hvězda

Hana Zagorová a Štefan Margita: Nejsou spolu šťastní?

Docházejí jim snad peníze? Nebo jenom šetří? Hana Zagorová (72) nedávno při jednom rozhovoru přiznala, že si společně s manželem Štefanem Margitou (62) vůbec na žádný luxus, jak si kdekdo myslí, nepotrpí. Ba naopak, jsou prý zvyklí stravovat se v bistrech.

Stravují se v bistrech

Sice cestují po celém světě, ale rozhodně prý zbytečně neutrácejí. Prý milují bufetová jídla, zejména v jejich oblíbeném Španělsku, a tak do drahých restaurací vůbec nechodí.
Jejich příznivci se však ptají, proč se stravují tak levně, když si mohou dopřát úplně cokoli. Jeden z jejich známých si prý nedávno pustil pusu na špacír a prozradil, že se rozhodně v bistrech nestravují z vlastní vůle, ale kvůli tomu, že jim údajně docházejí finance.Sice oba stále vydělávají slušné peníze, ale prý si v posledních letech žili na tak vysoké noze, že vyčerpali všechny své úspory.

Hádají se kvůli penězům?

Jak Margita, tak Zagorová to údajně vyvracejí, ovšem jejich známý, který tuto informaci vypustil do světa, údajně není jediný, kdo to tvrdí.Sice si pořídili luxusní dům ve španělské Andalusii a doma si také vůbec nežijí špatně, ale jejich příjmy už prý dlouho neodpovídají jejich výdajům. Navíc se už dlouho šušká o tom, že Zagorová s Margitou už spolu nejsou tak šťastní, jako bývávali.
Prý se pořád jen hádají a času spolu tráví čím dál méně. Možná to ale právě může být způsobeno i tím, že se ocitli ve finanční t.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden