Můj čas na kafíčko

Hana Zagorová a Vlastimil Harapes se vzali jen proto, aby slavná zpěvačka mohla adoptovat dítě!

Můj čas na kafíčko

Až po letech Hana přiznala, že nebýt adopce, nikdy by se nevdávala!

I ve světě celebrit se stává, že jejich vztahy nebo sňatky jsou čistě účelové. Přiznali to i zpěvačka Hana Zagorová (74) a tanečník Vlastimil Harapes (74).

Legendární zpěvačka, rodačka ze severní Moravy, měla v sobě už od dětství chuť se předvádět. Psala básničky do školních soutěží, hrála ve školním divadelním představení. Šla si za hereckým snem. Přihlásila se na brněnskou JAMU. Souběžně s tím se rozvíjela i její kariéra zpěvačky.

Nemoc jí vzala naději

Herecký sen nejprve zastavily problémy s řečí, které řešila na logopedii. Potom ale přišla vážnější překážka: těžká nemoc, tuberkulóza. Přerušila hereckou školu, začala se víc věnovat zpěvu.

Během půl roku se stala oblíbenou a slavnou. Vrátila se ke studiu herectví, ale opět jí osud překazil plány, tentokrát daleko horší formou! Za drsnými zdravotními problémy stála porucha tvorby krve, konkrétně červených krvinek.

Hanu čekaly dlouhé roky, kdy byla odkázaná každých devět týdnů

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden